Nuotti-valmennus


Nuotti on henkilökohtaista, yksilöllistä valmennusta 16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteen ja tulevaisuuden toiveiden selkiyttämiseen sekä ohjausta alustavan opiskelu- tai työelämäsuunnitelman tekemiseen.

Jos sinulla ei vielä ole opiskelu- tai työpaikkaa, opintosi ovat keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä tai kaipaat tukea omien vahvuuksiesi ja voimavarojesi löytämiseen ja vahvistamiseen, Nuotti-valmennus voi olla sinua varten. Saat oman valmentajan, jonka kanssa asetat omia vahvuuksiasi ja toiveitasi vastaavat tavoitteet. Valmentaja kulkee rinnallasi koko valmennusjakson ajan tukien ja ohjaten sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nuotti-valmennus on Kelan kustantamaa ammatillista kuntoutusta. Nuotti-valmennus on maksutonta ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Mitä valmennus sisältää?
Nuotti sisältää 20 tapaamiskertaa, joista toteutetaan tarvitsemasi määrä viiden kuukauden aikana. Valmentajasi tapaa ja pitää yhteyttä sinuun säännöllisesti ja mukaan otetaan tarvittaessa myös verkostoasi. Osa valmennuksesta voidaan toteuttaa etänä esimerkiksi videopuheluyhteydellä ja tapaamisten välisen yhteydenpitotavan sovitte yhdessä valmentajasi kanssa. Nuotti-valmennuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä omasta elämäntilanteestasi, taidoistasi, vahvuuksistasi ja innostaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi.

Hakeminen
Nuotti-valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta. Soitto Kelaan riittää, p.
020 692 205. Kerro, että haluaisit Nuotti-valmennukseen. Kuntoutuksen asiantuntija haastattelee sinut ottaen samalla vastaan suullisen hakemuksesi ja keskustelee mahdollisista palveluntuottajista kanssasi.

Voit kysyä apua hakemiseen myös verkostostasi tai suoraan meiltä.

Otamme yhteyttä sinuun heti saadessamme Kelan päätöksen.

Tutustu valmennukseen Kela Nuotti


Ota meihin yhteyttä:

Emilia Ahonen          050 570 5597   


Sovatek / Nuotti-valmennus

Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä Karttalinkki

Uusi tulevaisuus